Кавове натхнення.

Ароматизатор “Кава”.

   В мене є кохання довжиною в життя. Ми зустрічаємось кожен ранок, іноді гуляємо парками та дивимось разом на зорі. Коли я її бачу, то серце завмирає, а голова паморочиться від  аромату. Мені здається, що не зможу прожити без неї і дня. Ах, ви мене, мабуть, вже розкусили. Так, дійсно, моє кохання –  кава.

Чашка кави це обов’язковий ранковий ритуал для багатьох. Іноді можна забути розчесатись, але вийти з дому без цього чорного напою не можливо. Хтось п’є еспрессо, комусь до вподоби “американо”, а хтось шаленіє від кави з молоком та цукром. У цьому ми всі різні, але схожість наша полягає в безкінечному коханні до кави. ЇЇ історія нараховує більш ніж вісім століть. 

    Першовідкривачем, на диво, стали кози, які після вживання червоних ягід становились вкрай активними і енергійними. Це досі лишається головною причиною, чому ми вживаємо її щоранку. Цим фантастичним напоєм лікували мігрень у Європі. Здатність кавових зерен робити нас бадьорими та налаштовувати на робочий лад цінується багатьма. Лідером по вживанню кави залишається Фінляндія, це зрозуміло, бо погода там так і тягне у ліжко. Кава спонукає до розумової діяльності, додає концентрації уваги.

   Пити каву теж треба вміти. Наприклад, “еспрессо” п’ють швидко, за декілька ковтків, а перед цим випивають стакан чистої води щоб очистити рецептори, та зробити смакосприйняття яскравішим. Мій улюблений капучино теж треба пити не затягуючи, а замість розкішного напою будете смакувати кавовомолочну жижу. А якщо бариста наполегливо пропонує додати в капучино сироп або цукор, то це є сигналом, що в якості він не впевнений. Каву міксують з сіль перцем, кардамоном, цитрусами та ін. Варто лише пам’ятати, якої не була б бадьорою та смачною кава — вживати її у великих кількостях не рекомендують.

     Смак настільки поширений та продаваємий, що на прилавках супермаркетів не важко відшукати різні продукти з кавовим присмаком. Морозиво, йогурт, шоколад, цукерки, печиво, список цей можна продовжувати та продовжувати. Ароматизатори Symrise допоможуть підкреслити кавовий смак готової продукції. Вони відмінно комбінуються з такими ароматами, як Шоколад, Молочний Шоколад, Екстра чорний шоколад.

 

Надихайтеся вживанням якісної кави, втілюйте свої сміливі фантазії у ваших виробах, додавайте ароматизатори Сімрайз та успіх не заставить себе довго чекати.

   Дізнатися про наявність на складі, купити ароматизатори або отримати консультацію щодо дозування, ви завжди можете зателефонувавши нам.

Залишити відповідь